22.12. у Обреновцу одржана радна и свечана Седница ИО ГОП-а, којој су присуствовали председници свих 17 УПО-а

Најављена пракса одржавања седница Извршног одбора у седиштима Општинских удружења  започела је у Обреновцу, у Клубу пензионера  „Бисер“.

После оцена да су годину  обележили успешно организовање  подела ваучера за одмор  и пакета помоћи најугроженијима и да је још једном доказана неопходност постојања Добровољног фонда солидарности пензионера, који је бескаматним кредитима својим члановима био поуздан ослонац у посткоронарном периоду оцењени су као успешни и   наступ 20 екипа ГОП- а на 15. Олимпијади ПТДС у Врњачкој Бањи, као и изузетно организован Дан спорта и рекреације пензионера  на Ади Циганлији, у коме је учествовало 150 такмичара – пензионера из свих београдских општина. Овом окупљању најстаријих Београђана  посебно поштовање исказао је нови градоначелник  Београда Александар Шапић, који је свечано отворио манифестацију и што је посебно импоновало, поздравио се са свим учесницима понаособ. Том приликом је и утврђено да ……… буде традиционална  и да ће град пружити максималну подршку оваквом виду спортко рекреативног окупљања пензионера.

После усвојеног плана рада за 2023. уследило је и пригодно дружење, које је било увод у почетак прославе божићних и новогодишњих празника